Wat doen wij

Wij leveren totale, effectieve en doelgerichte thuiszorg; vanaf 4 uur oplopend en aaneensluitend tot 24-uur per dag. Wij zorgen voor vaste zorgverleners die goed op de hoogte zijn van uw situatie. Onze hulpverleners met Groot Hart en veel geduld zijn deskundig en geven juist die aandacht die nodig is. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en bespreken samen met u welke zorg de beste oplossing biedt. Ook op het gebied van begeleiding en contact met de benodigde instanties kunnen we u van dienst zijn.

Onze dagelijkse taken bestaan uit: hulp bij persoonlijke verzorging, gezelschap houden, activeren, koken, lichte huishoudelijke werkzaamheden, wassen, wandelen en winkelen.

Dag zorg
Deze bestaat uit zorg van 09.00 to 21.00 uur en kan worden verdeeld in twee periodes.Nacht zorg
Deze bestaat uit zorg van 21.00 tot 09.00 uur, deze uren zijn speciaal zo ingedeeld zodat men de client naar bed kan begeleiden en in de ochtend kan verzorgen, voordat de nieuwe dag begint.


24/7 zorg
Deze bestaat uit zorg de klok rond ..24 uur per dag..7 dagen per week.Wanneer Uw partner of ouder lijdt aan een psychogeriatrische ziekte of klachten van Alzheimer heeft, dan zijn er goede mogelijkheden een intensieve 24-uurs zorg te verlenen. Een zorgverlener is dan permanent aanwezig en neemt de gehele zorg op zich.

  • Wij geven geen verplegingszorg, dat gebeurt in samenwerking met thuiszorg en andere instellingen.
  • Voor de nacht en 24-uurs verzorging dient er een aparte kamer met bed te zijn voor de zorgverlener.

 
© 2013 All-Round Zorg Maastricht - Gespecialiseerd in Alzheimer | Contact
Website ontwerp : Agar Hosting